Nieuws

Vacature welzijnsmedewerker Zorgboerderij De Haartse Hoeve (18 uur) Word jij onze nieuwe collega? Wij zijn voor 18 uur opzoek naar een welzijnsmedewerker per 1 november 2022!

Over ons
Zorgboerderij De Haartse Hoeve in Beugen is dé dagbestedingsplek voor mensen met dementie en mensen met niet aangeboren hersenletsel in gemeente Land van Cuijk en Gennep. Aan de rand van natuurgebied De Vilt en op fietsafstand van de Maasheggen, het oudste cultuurlandschap van Nederland, is onze zorgboerderij prachtig gelegen. Wij verzorgen dagelijks een driegangenmaaltijd voor de cliënten waarbij wij zoveel mogelijk verse en op biologische wijze verbouwde groenten en fruit van eigen land gebruiken.

We zijn opzoek naar een flexibele welzijnsmedewerker voor 18 uur in de week vanaf 1 november 2022, verdeeld over 3 doordeweekse dagen van 6 uur. Werkuren zijn tussen 9-17. 
Je werkt in een klein team direct samen met 2 andere welzijnsmedewerkers en een van de eigenaren van de zorgboerderij. Daarnaast hebben we meerdere vrijwilligers. Wij zetten ons dagelijks in om elke cliënt aan het einde van de dag met een fijn gevoel terug naar huis te brengen. In samenwerking met de cliënt en zijn netwerk leveren wij zorg op maat en doen wij ons best een zo passend mogelijk dagprogramma op te stellen.

Wat houdt een dag werken op De Haartse Hoeve in
Na het ophalen van de cliënten start de dag met een koffiemoment. Per dag ontvangen we tussen de 12 en 15 cliënten. In de ochtend kan het zijn dat er evaluatiegesprekken of intakegesprekken gepland zijn. Na de koffie stimuleren we onze cliënten om mee te doen met het verzorgen van de dieren, het telen van de groenten en allerlei klusjes die er te doen zijn op de boerderij. Sommige cliënten blijven liever binnen en helpen met de maaltijd. Na de warme maaltijd gaan sommige deelnemers rusten. Anderen doen graag een spelletje, kletsen, gaan klussen of willen buiten wandelen. Aan het einde van de dag rapporteren we, maken de ruimtes schoon en brengen de deelnemers naar huis. We werken niet met vaste werkdagen, waardoor je alle deelnemers kent. Gedurende de dag is het cruciaal dat je kunt inspelen op waar je nodig bent. Je hebt een flexibele houding, kan goed communiceren en verantwoordelijkheid dragen. Je brengt ideeën in, komt zelf met suggesties voor activiteiten en ziet werk liggen.

Doelgroep
Mensen met dementie en mensen met niet aangeboren hersenletsel
 
Functie eisen
Ervaring met begeleiden en verzorgen van cliënten met dementie en niet aangeboren hersenletsel (o.a. helpen bij toiletgang)
Relevant zorgdiploma, minimaal niveau 3
Communicatieve vaardigheden. O.a. rondleiden van nieuwe cliënten en voeren van intake-, voortgangs- en eindgesprekken
Contact leggen en onderhouden met het netwerk van de cliënten (o.a. mantelzorgers en ouderverpleegkundigen)
Halen en brengen van de cliënten met onze auto en bus (alleen B rijbewijs nodig)
Affiniteit met dierverzorging en tuinbouw
Administratieve vaardigheden (in ONS)
Flexibele doordeweekse werkuren
Open staan voor het begeleiden van stagiairs
 
Salaris
€2.059 - €2.832 per maand op basis van een 36-urige werkweek
 
Aanvullend
13e maand
Vakantiegeld
 
Arbeidsvoorwaarden
Pensioen
Cao Sociaal Werk
Contractduur 12 maanden met mogelijkheid tot verlenging
18 uur per week
 
Solliciteren kan door jouw CV en motivatiebrief te sturen naar info@dehaartsehoeve.nl
Heb je vragen? Stuur ons een mail of bel naar 0638378407
Solliciteren kan tot en met 4 september. Gesprekken zullen in de twee weken erop plaatsvinden.